Brokers më të mirë në Europë – Brokeri më i mirë në Shqipëri(Rezultatet e Përgjithshme 2023)

Brokeri më i mirë në Shqipëri

Brokeri më i mirë në Shqipëri : Tregu Forex, i njohur gjithashtu si tregu i këmbimit valutor, është një treg i decentralizuar global ku blihen dhe shiten monedhat. Pjesëmarrësit në tregun e Forex përfshijnë qeveritë, bankat, korporatat dhe individët.

Tregu Forex është i njohur për likuiditetin e tij të lartë, që do të thotë se është e lehtë për të blerë dhe shitur monedha në çdo kohë. Ai njihet gjithashtu për paqëndrueshmërinë e tij të lartë, që do të thotë se çmimet e monedhës mund të ndryshojnë me shpejtësi dhe në mënyrë të paparashikueshme.

Nëse jeni të interesuar të tregtoni Forex dhe dëshironi të rrisni shanset tuaja për të bërë një fitim, ka disa gjëra që mund të bëni:

 1. Mësoni rreth tregtimit në Forex: Përpara se të filloni tregtimin, është e rëndësishme të edukoheni për tregun e Forex, duke përfshirë mënyrën se si funksionon, monedhat e ndryshme dhe strategjitë e ndryshme të tregtimit.
 2. Përdorni një plan tregtar: Një plan tregtar është një grup udhëzimesh që ndiqni kur tregtoni. Ai duhet të përfshijë pikat tuaja të hyrjes dhe daljes, strategjinë tuaj të menaxhimit të rrezikut dhe qëllimet tuaja të përgjithshme tregtare.
 3. Përdorni strategji të menaxhimit të rrezikut: Tregtimi në Forex përfshin rrezik, prandaj është e rëndësishme të keni një plan për të menaxhuar rrezikun tuaj. Kjo mund të përfshijë vendosjen e urdhrave të ndalimit të humbjes, kufizimin e levës suaj dhe rrezikimin e vetëm një përqindje të vogël të llogarisë suaj tregtare në çdo tregti.
 4. Qëndroni të përditësuar me lajmet: Ngjarjet ekonomike dhe politike mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në çmimet e monedhës, ndaj është e rëndësishme të qëndroni të informuar për lajmet dhe zhvillimet më të fundit.
 5. Praktikoni me një llogari demo: Shumë agjentë Forex ofrojnë llogari demo që ju lejojnë të praktikoni tregtimin me para virtuale. Kjo mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të përmirësuar aftësitë tuaja dhe për të testuar strategji të ndryshme tregtare përpara se të rrezikoni para të vërteta.

Mos harroni se tregtimi Forex përfshin një nivel të lartë rreziku dhe nuk ka asnjë garanci për fitim. Gjithmonë sigurohuni që të tregtoni me para që mund të përballoni t’i humbni dhe kurrë mos tregtoni bazuar në emocione ose impulse.

Brokeri më i mirë në Shqipëri

BROKER FOREX I RI 2023

Brokerat, ose brokerat, janë në fakt një ndërmjetës për të kryer porositë e blerjes dhe shitjes së klientëve. Roli i këtyre ndërmjetësve si ndërmjetës është të ofrojnë një platformë për transaksione. Me fjalë të tjera, kur një person regjistron porosinë e tij të tregtimit për të blerë ose shitur online, është ndërmjetësi ai që ekzekuton urdhrin e tij të tregtimit pasi kontrollon porosinë dhe kushtet e llogarisë së individit.( Top 5BROKER )

Pas vërtetimit dhe regjistrimit të informacionit të palëve tregtare, ndërmjetësit marrin dhe regjistrojnë porositë e klientëve përmes platformës së tyre të tregtimit. Platformë nënkupton softuerin që ndërmjetësit u ofrojnë klientëve të tyre për të kryer transaksione. Kjo i lejon përdoruesit të bëjnë transaksione në internet. (Ndërmjetësi më i mirë i Azisë FOREX) Top 5BROKER

Një nga platformat më të njohura tregtare në botë është softueri “Met Trader”, i cili përdoret nga shumë ndërmjetës. Sigurisht, disa ndërmjetës kanë softuerin e tyre tregtar që ua kanë ofruar klientëve të tyre në formën e faqeve në internet. Ndërmjetësi më i mirë i Azisë FOREX | Broker i shpejtë| Ndërmjetësi i saktë dhe FOREX BROKER NEW 2023

Zgjedhja e ndërmjetësit të duhur Forex është një vendim i rëndësishëm që mund të ndikojë në suksesin tuaj të tregtimit. Këtu janë disa gjëra për t’u marrë parasysh kur zgjidhni një ndërmjetës Forex:

 1. Rregullorja: Kërkoni një ndërmjetës që rregullohet nga një autoritet financiar me reputacion në vendin ose rajonin tuaj. Kjo mund të ndihmojë në sigurimin që ndërmjetësi të funksionojë në përputhje me standardet e vendosura të industrisë dhe ofron një nivel të caktuar mbrojtjeje për fondet tuaja.
 2. Platforma e tregtimit: Platforma e tregtimit është softueri i përdorur për të ekzekutuar tregti dhe për të menaxhuar llogarinë tuaj. Kërkoni një ndërmjetës që ofron një platformë tregtare miqësore dhe të besueshme që i përshtatet nevojave tuaja.
 3. Instrumentet: Sigurohuni që ndërmjetësi të ofrojë çiftet e monedhës dhe instrumentet e tjera financiare që jeni të interesuar të tregtoni.
 4. Kostot e tregtimit: ndërmjetësit Forex fitojnë para përmes spread-eve (diferenca midis çmimit të blerjes dhe shitjes së një çifti monedhe) dhe/ose komisioneve. Kërkoni një ndërmjetës që ofron përhapje konkurruese dhe/ose komisione.
 5. Metodat e depozitimit dhe tërheqjes: Kontrolloni metodat e depozitimit dhe tërheqjes të ofruara nga ndërmjetësi për t’u siguruar që ato janë të përshtatshme dhe me kosto efektive për ju.
 6. Mbështetja e klientit: Kërkoni një ndërmjetës që ofron mbështetje të përgjegjshme dhe të dobishme për klientët përmes kanaleve të ndryshme si telefoni, emaili dhe biseda e drejtpërdrejtë.
 7. Reputacioni: Hulumtoni reputacionin e ndërmjetësit duke lexuar komente nga tregtarët e tjerë dhe duke kontrolluar forumet në internet. Kjo mund t’ju japë një ide për besueshmërinë e ndërmjetësit dhe nivelin e kënaqësisë së klientit.

Mbani në mend se tregtimi në Forex përfshin rrezik dhe është e rëndësishme të zgjidhni një ndërmjetës që është transparent, i besueshëm dhe ka një reputacion të mirë në industri.

Triumph Scalper – Forex shumë konvertues

 

 

Brokerat dhe si të merrni tarifat dhe ndërmjetësi i mirë

Brokerët marrin një përqindje të caktuar të transaksioneve si tarifë për shërbimet që u ofrojnë klientëve të tyre. Struktura e normës dhe tarifës në brokera të ndryshme janë të ndryshme nga njëra-tjetra. Në përgjithësi, ndërmjetësit marrin tarifat e tyre në dy mënyrat e mëposhtme:

Cili është ndërmjetësi më i mirë në Azi? Cili është ndërmjetësi më i mirë në Evropë? Cili është ndërmjetësi më i mirë në Afrikë?

Wazzisoft Forex Robot / Fixed Profit Forex Robot / Profitable Forex and Crypto Strategy

 

Brokerët që marrin vetëm spread: Spread mund të përkufizohet si diferenca midis çmimit të blerjes dhe shitjes së një çifti monedhe. Në fakt, agjentët shpallin çmimin e çifteve të monedhës disa pips (njësia më e vogël e vlerës së kursit të këmbimit, shifra e katërt pas presjes dhjetore) më e lartë se çmimi i tyre aktual dhe në këtë mënyrë marrin komisionin e tyre. Kjo shumë është krejtësisht e ndryshme midis ndërmjetësve.
Brokerët që marrin si spread ashtu edhe komision: Përveç diferencës që marrin, këta ndërmjetës marrin gjithashtu një përqindje të caktuar nga përdoruesit e tyre nën titullin e komisionit.
Në rastin e dytë, kostoja e transaksioneve për përdoruesit në këta ndërmjetës do të jetë më e shtrenjtë. Prandaj, rekomandohet ta merrni parasysh këtë përpara se të zgjidhni ndërmjetësin tuaj të preferuar. Për të zgjedhur një ndërmjetës të mirë, është e nevojshme të merren parasysh disa kritere. Këto kritere përfshijnë shkallën e sigurisë dhe besueshmërinë e ndërmjetësit ndaj planeve nxitëse që ai ofron për përdoruesit.

Duke klikuar mbi 4 kriteret për zgjedhjen e ndërmjetësit më të mirë Forex, mund të njiheni me 4 kriteret më të rëndësishme për këtë përzgjedhje.

Shënim : Nëse strategjia juaj është të kryeni transaksione afatgjata, zgjidhni një ndërmjetës që nuk ngarkon interes (Swap), dhe nëse qëllimi juaj është transaksione afatshkurtra dhe të shumta, ndërmjetësi që merr shumën më të ulët të diferencës dhe komisionit do të jetë një zgjedhje më e mirë. Ndërmjetësi i Azisë FOREX

Cili është ndërmjetësi më i mirë në Azi? Cili është ndërmjetësi më i mirë në Evropë? Cili është ndërmjetësi më i mirë në Afrikë?

Forex Starlight – Shumë Konvertuese 

Brokeri më i mirë në Shqipëri

BROKER FOREX I RI 2023

Broker nameLogoRelated link
ArongroupsOpofinanceopofinancetableAMarkets Amarkets table
Bing XBingXtableDeltafxDeltafxtable


broker xmXMtable
Interactive Brokers
Interactive Brokers tablesaxo broker
saxo broker table


Brokeri më i mirë në Shqipëri

Ndërmjetësi i OpoFinance

 

OpoFinance është një ndërmjetës fillestar që u krijua në St. Vincent and the Guardian këtë vit, 2021. OPOFOREX kontrollohet nga OPO GROUP LLC. Ndër veçoritë e këtij ndërmjetësi forex, mund të përmendim shtimin e 300 mjeteve tregtare, mbështetje shumëgjuhëshe dhe më shumë se 8000 llogari globale. Qëllimi kryesor i ndërmjetësit OpoFinance është t’u sigurojë tregtarëve Forex një bazë të qëndrueshme dhe një sistem operativ të avancuar për të maksimizuar potencialin e tyre tregtar.

Të mirat dhe të këqijat e ndërmjetësit të OpoFinance
Në vijim do të shqyrtojmë avantazhet dhe disavantazhet e këtij brokerimi; Në këtë mënyrë, është më e lehtë të merret një vendim për zgjedhjen e një ndërmjetësi për transaksionet në Forex.

Përparësitë:

– Ka një platformë të dedikuar për tregtimin e kopjeve (ndërmjetësi më i mirë i Australisë 2023)
– Mbështetje në mbarë botën
– Ofrimi i mjeteve edukative
– Më shumë se 3000 mjete të dobishme
– Mbështetje për klientët 24/7
– Mënyra të ndryshme pagese

Brokeri më i mirë në Shqipëri

OpoFinance broker
OpoFinance broker

RIGISTER

 

The best Asia broker

Ndërmjetësi më i mirë i Azisë

 Ndërmjetësi i tregjeve

Broker Amarkets është themeluar në vitin 2007 dhe ka rreth 13 vjet përvojë në shërbimin e klientëve. Zyra kryesore e kësaj kompanie ndodhet në qytetin e Podgoricës në Mal të Zi. Qëllimi kryesor i krijimit të këtij ndërmjetësi është ofrimi i shërbimeve për klientët me teknologjitë më të përditësuara të disponueshme në botë.

Një nga pikat më të forta të këtij ndërmjetësi është shpejtësia e lartë e transaksioneve të tij, dhe në këtë aspekt, ai renditet i dyti në mesin e ndërmjetësve në këtë listë (rendi i parë është USGFX). Mbrojtja e kapitalit të klientëve është shumë e rëndësishme për Amarktets Broker dhe kjo kompani i mban të gjitha fondet e klientëve në llogari të veçanta nga llogaritë e tyre operative. Top 5BROKER

Ndër avantazhet e këtij ndërmjetësi mund të përmenden sa vijon:

Brokeri më i mirë në Shqipëri

– Mundësia e depozitimit dhe tërheqjes së parave pa paguar asnjë komision dhe shumë shpejt
– Ekzekutimi shumë i shpejtë i urdhrave të tregtimit në rreth 30 milisekonda dhe pa rikoshet (rikoshet ose rishpallja e tarifës do të thotë që nuk është e mundur të ekzekutoni porositë tuaja për shkak të çmimit ndryshime)
– Mbështetje e shkëlqyer e ndërmjetësit Amarktes në të gjitha ditët e javës, 24 orë në ditë, duke përdorur metoda të ndryshme me telefon, telegram, chat online në faqe, etj.
– Ofrimi i analizave falas në shumicën e gjuhëve të botës dhe në baza ditore
– Miratimi i kredisë ose rregullores së ndërmjetësit nga rregullatori i AMF-së

Një tjetër avantazh i madh i këtij ndërmjetësi është bonusi 15% ose bonusi i depozitave. Në këtë mënyrë, nëse bëni depozitën tuaj të parë në këtë ndërmjetës, do t’ju jepet kredi shtesë e barabartë me 15% të shumës së depozitës suaj. Kjo tarifë shtesë është e tregtueshme. Me fjalë të tjera, kur humbja juaj gjatë tregtimit arrin shumën e kredisë shtesë të marrë, bonusi juaj nuk do të hiqet. Vini re se ky bonus do të jetë i vlefshëm vetëm për 30 ditë. Top 5 BROKER

"Amarkets

 

RIGISTER

Ndërmjetësi më i mirë i Azisë

Brokeri më i mirë në Shqipëri

 BingX 

Ndërmjetësi BingX është një nga ndërmjetësit më të vendosur globalë që filloi operacionet e tij në Singapor në vitin 2018. Ky ndërmjetës aktualisht ka një përfaqësues aktiv në më shumë se 100 vende të botës, duke përfshirë (prandaj, kur përdorni këtë ndërmjetës, mund të përjetoni mbështetjen persiane dhe ofrimi i disa shërbimeve të këtij ndërmjetësi pa nevojën e anashkalimit të sanksioneve) Bing X u zgjodh si ndërmjetësi më i mirë i valëve tregtare në vitin 2021. Një nga veçoritë më të mëdha të këtij brokeri është se përveç tregut forex, ai operon edhe në fushën e monedhës dixhitale, dhe duke zgjedhur Bing X, ju mund të operoni edhe në tregun e kriptomonedhave përveç tregut të Forex.

"<yoastmark

Avantazhet e BingX Broker
– Mbështet më shumë gjuhë dhe Top 5BROKER
– Ofrimi i shërbimeve të këmbimit të kriptomonedhave
– Degët aktive në shumicën e vendeve
– Aftësia për të kopjuar tregtinë në të ardhmen dhe transaksionet spot
– Aplikacion i dedikuar për Android dhe IOS
– Mundësia e lidhjes së llogarisë me Trading View dhe kryerja e transaksioneve të drejtpërdrejta
– Ekzistenca e robotëve të arbitrazhit tregtar
– Prania e dollarit virtual (VST) për të praktikuar dhe kryer tregti demo në tregun e drejtpërdrejtë

 

 

Brokeri më i mirë në Shqipëri

BingX Broker
BingX Broker

RIGISTER

Ndërmjetësi më i mirë i Azisë

 Deltafx 

Duke adoptuar teknologjitë më të fundit, ndërmjetësi Delta FX mbetet në krah të klientëve të saj pasi ata meritojnë më të mirën

Brokeri më i mirë në Shqipëri

 

"<yoastmark

 

Avantazhet e Brokerit Deltafx

 • Mbështetje profesionale

 • Kjo llogari është për investitorët fillestarë me një depozitë minimale prej 1 $. Këtu mund të përdorni shumë simbole në kategori të ndryshme, duke përfshirë tregun Forex, mallrat, kriptovalutat dhe aksionet

 • Tregtimi i kriptomonedhave 24/7 Top 5BROKER

 • Leva deri në 1:1000
 • Depozitë/tërheqje e menjëhershme
 • Banka cash
 • Rregulloni përhapjen zero
 • Garancia tregtare
 • Platforma e njohur tregtare

Brokerat Forex janë firma që u ofrojnë tregtarëve akses në tregun e këmbimit valutor. Me kaq shumë ndërmjetës të disponueshëm në treg, mund të jetë sfiduese të zgjedhësh atë të duhurin. Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë faktorët që duhet të keni parasysh kur zgjidhni një ndërmjetës Forex.

Rregullore

Një nga faktorët më të rëndësishëm për t’u marrë parasysh kur zgjidhni një ndërmjetës Forex është rregullimi. Agjentët e rregulluar funksionojnë sipas udhëzimeve strikte të vendosura nga organet rregullatore, të cilat sigurojnë që ndërmjetësi të ndjekë standardet e industrisë dhe të sigurojë një nivel të caktuar mbrojtjeje për fondet tuaja. Kërkoni një ndërmjetës që rregullohet nga një autoritet financiar me reputacion në vendin ose rajonin tuaj.

Platforma Tregtare

Platforma e tregtimit është softueri i përdorur për të ekzekutuar tregti dhe për të menaxhuar llogarinë tuaj. Kërkoni një ndërmjetës që ofron një platformë tregtare miqësore dhe të besueshme që i përshtatet nevojave tuaja. Një platformë e mirë tregtare duhet të ketë një sërë treguesish teknikë, mjete grafiku dhe veçori të tjera për t’ju ndihmuar të analizoni tregjet dhe të merrni vendime të informuara tregtare.

Instrumentet

Sigurohuni që ndërmjetësi të ofrojë çiftet e monedhës dhe instrumentet e tjera financiare që jeni të interesuar të tregtoni. Disa ndërmjetës mund të ofrojnë një gamë më të gjerë instrumentesh se të tjerët, prandaj është e rëndësishme të zgjidhni një ndërmjetës që plotëson nevojat tuaja tregtare.

Kostot e Tregtisë

Agjentët Forex fitojnë para përmes spread-eve (diferenca midis çmimit të blerjes dhe shitjes së një çifti monedhe) dhe/ose komisioneve. Kërkoni një ndërmjetës që ofron përhapje konkurruese dhe/ose komisione. Sidoqoftë, kini parasysh se disa ndërmjetës mund të ofrojnë kosto të ulëta tregtare, por kanë tarifa të tjera të fshehura, prandaj është e rëndësishme të lexoni me kujdes termat dhe kushtet e ndërmjetësit.

Metodat e depozitimit dhe tërheqjes

Kontrolloni metodat e depozitimit dhe tërheqjes të ofruara nga ndërmjetësi për t’u siguruar që ato janë të përshtatshme dhe me kosto efektive për ju. Disa ndërmjetës mund të ofrojnë një sërë metodash depozitimi dhe tërheqjeje, duke përfshirë transfertat bankare, kartat e kreditit/debitit dhe kuletat elektronike.

Mbështetja e klientit

Kërkoni një ndërmjetës që ofron mbështetje të përgjegjshme dhe të dobishme për klientët përmes kanaleve të ndryshme si telefoni, emaili dhe biseda e drejtpërdrejtë. Mbështetja e mirë e klientit mund të jetë thelbësore nëse hasni ndonjë problem me llogarinë tuaj tregtare ose keni ndonjë pyetje në lidhje me platformën ose instrumentet e tregtimit.

Reputacioni

Hulumtoni reputacionin e ndërmjetësit duke lexuar komente nga tregtarët e tjerë dhe duke kontrolluar forumet në internet. Kjo mund t’ju japë një ide për besueshmërinë e ndërmjetësit dhe nivelin e kënaqësisë së klientit. Gjithashtu, kontrolloni nëse ndërmjetësi ka fituar ndonjë çmim të industrisë ose ka një histori të mirë në treg.

konkluzioni

Zgjedhja e ndërmjetësit të duhur Forex është një vendim i rëndësishëm që mund të ndikojë në suksesin tuaj të tregtimit. Duke marrë parasysh faktorët e diskutuar në këtë artikull, mund të gjeni një ndërmjetës që i përshtatet nevojave tuaja dhe ofron një mjedis të sigurt dhe të besueshëm tregtimi. Mos harroni të tregtoni gjithmonë me paratë që mund të përballoni të humbni dhe kurrë mos e tregtoni bazuar në emocione ose impulse.

Brokeri më i mirë në Shqipëri

Ndërmjetësi Pepperstone
Pepperstone është një ndërmjetës në Australi që është themeluar në vitin 2010. Për të ofruar shërbime për evropianët, kjo kompani ka krijuar edhe një zyrë shërbimi në Londër në vitin 2015. Pas daljes së Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian, përdoruesit evropianë të Pepperstone Broker do të marrin shërbime përmes Subjektet gjermane dhe qipriote. Broker Pepperstone mund të konsiderohet një ndërmjetës i sigurt dhe i besueshëm sepse ka disa licenca nga vende dhe institucione të ndryshme, si: FCA, ASIC. Hapja e një llogarie në Pepperstone është mjaft e lehtë dhe e shpejtë, dhe sipas mendimit të përdoruesve , procesi i depozitimit dhe tërheqjes në ndërmjetësin Pepperstone konsiderohet i përshtatshëm për përdoruesit dhe ndonjëherë falas. Pepperstone u ofron përdoruesve shumë opsione depozitimi dhe tërheqjeje dhe gjithashtu mbështet një gamë të gjerë monedhash dhe simbolesh. Por për fat të keq,

Llogaritë tregtare

Llogaritë tregtare Pepperstone ndahen në dy lloje: Llogaria Standarde dhe Llogaria Razor. Tarifat e transaksionit në këtë ndërmjetës janë përgjithësisht të ulëta, por duhet të keni parasysh se shuma e tarifave ndryshon në llogari të ndryshme tregtare. Kostot e këtij ndërmjetësi merren përmes komisionit dhe përhapjes, dhe mund të jeni të interesuar të dini se shuma e komisionit të këtij ndërmjetësi varet nga platforma tregtare e përdorur nga tregtarët. Për shembull, norma e komisionit për MT4 është shtatë dollarë. Pepperstone ofron deri në 1:30 levë për tregtimin Forex dhe deri në 1:20 për stoqet CFD. Lidhur me pikat negative të këtij ndërmjetësi, mund të thuhet se ky ndërmjetës mbulon shumicën e transaksioneve CFD dhe është më i përshtatshëm për tregtarët CFD. Një tjetër pikë negative nga këndvështrimi i përdoruesve është platforma e thjeshtë Metatrader. FOREX BROKER NEW 2023

 

Broker XM
XM Broker (XM) është themeluar në vitin 2009 dhe është një ndërmjetës Forex. Ky ndërmjetës është një filial i Trading Point Holding. Broker XM ka rregullore të ndryshme nga organet rregullatore autoritative, për shembull, rregulloret CYSIC dhe ASIC. Një nga punët e vlefshme të Broker XM është vendosja e trajnimeve të ndryshme në lidhje me tregjet tregtare dhe financiare, në mënyrë që klientët e këtij brokeri të mund t’i shikojnë këto webinarë me cilësi në panelin e tyre të përdoruesve. XM mbështet stoqet CFD, që është një pikë plus për këtë ndërmjetës. Tarifat e tregtimit CFD konsiderohen të ulëta dhe leva maksimale për CFD-të është 1:20. Ndër pikat negative të këtij brokeri, mund të përmendim mungesën e mbështetjes për simbole të ndryshme tregtare, sepse fokusi i tyre kryesor është në transaksionet CFD dhe çiftet e monedhave.

 

Llogaritë tregtare

Platforma e hapjes së llogarisë së këtij ndërmjetësi është e përshtatshme për përdoruesit dhe ka një proces të thjeshtë regjistrimi. Broker XM ka konsideruar një sërë llogarish tregtare (5 lloje të llogarive tregtare) për përdoruesit e tij, në mënyrë që njerëzit të mund të zgjedhin opsionin më të mirë sipas nevojave të tyre. Ju mund të shihni avantazhet dhe disavantazhet e tarifës së ndërmjetësit XM përmes tabelës së mëposhtme: Mbështetja e ndërmjetësit XM mund të identifikohet si fuqia dhe dobësia e saj. Broker XM i mbështet përdoruesit e tij në mënyra të ndryshme duke përfshirë: biseda të drejtpërdrejta, email dhe telefonata në gjuhë të ndryshme. Por pika negative është se mbështetja e Broker XM ofrohet në një kohë të kufizuar dhe nuk është 24 orë në ditë. Një tjetër pikë negative e Broker XM nga këndvështrimi i përdoruesve është përdorimi i Metatrader si platformë tregtare dhe mungesa e një platforme të dedikuar tregtare.

 

Ndërmjetësi interaktiv
Interactive Broker është një nga ndërmjetësit më të mëdhenj dhe më të vjetër në Amerikë, i cili u krijua në 1977 dhe ka mundur të marrë rregullore të ndryshme prestigjioze ndërkombëtare gjatë kësaj kohe dhe të sigurojë një portofol të vlefshëm dhe të suksesshëm. Broker Interactive rregullohet nga FCA dhe ASIC, të cilat njihen globalisht. Për shkak të faktit se Interactive Broker rregullohet nga organe të ndryshme rregullatore me reputacion dhe historia e veprimtarisë së tij në tregjet financiare është më shumë se 20 vjet, ky ndërmjetës mund të konsiderohet një ndërmjetës i besueshëm dhe mund të quhet i sigurt. Procesi i hapjes së një llogarie dhe regjistrimit në këtë ndërmjetës është i ndërlikuar, dhe versioni desktop i platformës tregtare të Broker Interactive mund të jetë i ndërlikuar dhe i pakuptueshëm për fillestarët. Prandaj, platformat e këtij ndërmjetësi duhet të përmirësohen dhe të përmirësohen.

Llogaritë tregtare

Interactive Broker ofron një shumëllojshmëri të gjerë të llogarive tregtare me shërbime të ndryshme për përdoruesit, dhe llogaritë tregtare të këtij ndërmjetësi janë të kategorizuara sipas pronësisë së tyre. Llogaria e personave realë dhe e menaxhimit me një person Llogaritë e institucioneve dhe personave juridikë Në tabelën e mëposhtme mund të shihni disa llogari tregtare të këtij ndërmjetësi:

Brokeri më i mirë në Shqipëri

Ndërmjetësi i Saxo Bank
Saxo Bank, një bankë daneze investimesh e themeluar në vitin 1992, ofron shërbime tregtare dhe investimi në internet. Saxo Bank është një ndërmjetës shërbimesh financiare dhe ka përdorues nga e gjithë bota dhe rregullohet nga disa organe rregullatore globalisht, duke përfshirë FCA, ASIC. Brokeri Saxo Bank ka ndjekur gjithmonë rregullat e institucioneve rregullatore dhe me historinë e tij të gjatë, ka mundur të fitojë besimin e njerëzve dhe të marrë besimin që i duhet prej tyre. Platforma e ndërmjetësimit të Saxo Bank ka një dizajn të mirë dhe miqësor për përdoruesit. Gjithashtu ofron vazhdimisht trajnime të ndryshme investimi për përdoruesit, ekspertët i konsiderojnë të shkëlqyera shërbimet kërkimore dhe trajnimet e ofruara nga ky ndërmjetës.

Llogaritë tregtare

Saxo Bank ofron tre lloje llogarish për banorët e MB. Llojet e llogarisë mund të ndryshojnë në vende të tjera. Llogaritë tregtare për banorët e MB: Klasike: depozitë minimale prej 500 paund
Platinum: depozitë minimale prej 200,000 £
VIP: Depozita minimale prej 1,000,000 £
Brokeri Saxo Bank mbështet shumë simbole tregtare që mund të mbulojnë nevojat e shumicës së njerëzve, madje edhe tregtarëve profesionistë. Për pikat negative të këtij brokeri mund të përmendim tarifat e larta në disa simbole, depozitën e lartë minimale për të filluar tregtimin (nga 600 deri në 2000 dollarë) dhe mungesën e mbështetjes 24/7. Tabela e mëposhtme tregon avantazhet dhe disavantazhet e ndërmjetësit Saxo Bank në përgjithësi: FOREX BROKER NEW 2023

 

Broker Forex.com (Forex.com)
Forex.com është themeluar në vitin 2001 në Amerikë dhe që atëherë ka operuar në fushën e shërbimeve të tregut Forex. Ky ndërmjetës është një degë e StoneX Group Inc., e cila është e listuar në bursën e NASDAQ. Forex.com ndërmjetësi është nën mbikëqyrjen e organeve rregullatore të besueshme si: FCA, ASIC. Meqenëse ndërmjetësi Forex.com ka një histori të gjatë, rregullore të besueshme dhe mbikëqyrje të plotë të Bursës Amerikane të StoneX Group Inc., ai mund të vendoset në kategorinë e ndërmjetësve të besueshëm dhe të sigurt. Forex.com ju ofron gjithçka që ju nevojitet për tregtimin në Forex: tarifa të ulëta për tregtimin e çifteve të monedhave, mbështetje për çifte dhe simbole të ndryshme monedhash dhe ofron mjete kërkimore dhe teknike. Por për fat të keq, nuk është e mundur të tregtoni aksione dhe obligacione reale në këtë ndërmjetës. Top 5BROKER

Llogaritë tregtare

Forex.com ofron tre lloje të llogarive tregtare që ndryshojnë në strukturën e tyre të çmimeve dhe platformat e tregtimit. Tabela më poshtë tregon disa nga avantazhet dhe disavantazhet e llogarive tregtare të ndërmjetësit Forex.com: Forex.com ofron disa opsione të ndryshme depozitimi dhe tërheqjeje, të gjitha këto janë falas. Megjithatë, tërheqjet nuk janë të mundshme me disa karta krediti. BrokerForex.com nuk u ngarkon përdoruesve një tarifë pasiviteti, përveç nëse tregtarët kanë qenë joaktivë për më shumë se një vit.

 

Ndërmjetësi i Azisë FOREX Top 5BROKER OpoFinance

BROKER FOREX I RI 2022

Ndërmjetësi më i mirë i Azisë Top 5BROKER

BROKER FOREX I RI 2023

Bëni pyetje në komente

Brokeri më i mirë në Shqipëri

https://wazzisoft.com/product/forex-starlight-highly-converting-forex/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *